Megoldások

gatekeeper

BS GateKeeper

Fizikai beléptetőrendszer, legmagasabb biztonsági szinttel azonosításnál

bs-ipass

BS Login

Biometrikus belépés számítógépekbe, Single Sign On

digital-authorization

Digitális aláírás

Biometrikus minta, mint legbiztonságosabb digitális aláírás

 
bs-lifepass

BS LifePass

Biometrikus személyazonosítás, amely széleskörűen alkalmazható, integrálható

i-time

BioKrypt

E-mailek biometrikus titkosítása

StadiumGuard

StadiumGuard

Biztonsági és szolgáltatási megoldások stadionok számára

Felhasználási területek

 • 1
 • 2

08-04-2014

Egészségügy

Manapság a személyes adatok védelme és a személyi azonossággal való visszaélés megakadályozása az egyik legfontosabb prioritás az egészségügyben. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet a felhasználóbarát tulajdonságokkal.

Read more

08-04-2014

Készpénzmentes fizetés

A szolgáltatási egységtől függetlenül, legyen szó étteremről, idegenforgalmi létesítményről, színházról stb., a gyors és megbízható fizetési folyamat az egyik legfontosabb eljárás, amit egy fizetési rendszernek teljesítenie kell.

Read more

08-04-2014

Információbiztonság

A biometrikus technológia az informatikai biztonság területén egy költséghatékony megoldás az információkhoz való illetéktelen hozzáférés megakadályozása céljából. A BioSec I-Pass megoldás hatékonyan ötvözi a felhasználóbarát tulajdonságokat a legmagasabb biztonsággal.

Read more

08-04-2014

Iskolák

Manapság a kiskorúak védelme, iskolák felügyeleti jogának támogatása, a személyi azonossággal való visszaélés megakadályozása, az adminisztrációs terhek csökkentése az egyik legfontosabb prioritás az oktatási intézmények üzemeltetése során.

Read more

08-04-2014

Könyvtárak

Manapság a költséghatékony adminisztratív rendszerek biztosítása és a gyors, hatékony ügyfélazonosítás az egyik olyan tényező, amellyel egyszerűsíthető a könyvtárak működése és a kiadások csökkenthetőek. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet a felhasználóbarát tulajdonságokkal.

Read more

08-04-2014

Pénzügyi szektor

A pénzügyi szektornál a személyazonosság védelme az egyik legfontosabb és legkényesebb tényező. A biometrikus technológia egy költséghatékony megoldást kínál a pénzügyi szektor szereplői számára, amivel belső és külső biztonságát tudja növelni. A technológiába történő befektetés általánosságban megtérül.

Read more

08-04-2014

Kormányzat

Manapság a rendszerek és információk védelme egy ország legfőbb prioritása. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet felhasználóbarát tulajdonságokkal. Legfőbb célunk az informatikai infrastruktúra, információ, kormányzati épületekhez való hozzáférés védelméhez való hozzájárulás.

Read more

04-04-2014

Kritikus infrastruktúra

A kritikus infrastruktúra védelme egy ország egyik legfőbb stratégiai prioritása. A BioSec termékcsalád ötvözi a legmagasabb biztonsági szintet a felhasználóbarát tulajdonságokkal. Legfőbb célunk az informatikai infrastruktúrához, információhoz, épületekhez való hozzáférés védelméhez való hozzájárulás.

Read more

Legfőbb célunk a személyazonossággal való visszaélés (pl. jelszavak) megakadályozása. 

A biometrikus azonosítás egy olyan technológia, amely rögzíti és méri egy adott személy egyedi fizikai ismérveit és ezt az adatot használja személyazonosításhoz. A vénaszenzor a tenyérben található vénastruktúrát rögzíti. A vénalenyomat egy kívülről nem látható egyedi azonosító, amely ezáltal nem másolható, titkos adatgyűjtésre nem alkalmas és nem reprodukálható egyéb biometrikus azonosítókkal szemben, mint pl. ujjlenyomat. 

A jelszavak biztonságos kezelése mind az alkalmazók, mind az informatikai személyzet részéről folyamatos kapacitáslekötést jelent, mivel nagyobb vállalatok esetében egy alkalmazottnak akár 10-20 jelszót is meg kell jegyeznie és ezeket folyamatosan változtatnia is kell, ahol óhatatlan néha a jelszavak elfelejtése.

Általában a felhasználók a bonyolult jelszó rendszerre az alábbiakra reagálnak:

 • nem változtatnak jelszót
 • minél egyszerűbb jelszavakat használnak
 • leírják a jelszavaikat vagy elfelejtik 

Vállalatok esetében ez az alábbi kellemetlenségeket okozza:

 • felhasználók számára folyamatos kellemetlenségek
 • biztonsági kockázat
 • informatikai személyzet számára folyamatos leterheltséget jelent 

A BioSec termékcsalád legfőbb előnyei az informatikai biztonság területén:

 • ellopható jelszavak kiváltása és egykapus kezelése biometrikus azonosítással
 • dokumentumok titkosíthatóak, kizárólag az arra jogosultak nyithatják meg
 • nincsenek lejáró jelszavak
 • csökken a biztonsági kockázat
 • növeli a hatékonyságot
 • csökkennek az informatikai személyzet adminisztratív terhei
 • egyedi szoftver jogosultságkezelés, egyes funkciók csak a vénalenyomattal aktiválhatóak
 • single sign on rendszer biztosítható
 • Active Directory kompatibilitás, aminek segítségével a beléptetési és az informatikai jogosultságkezelés egy felületen keresztül vezérelhető

A BioSec alkalmazásokat minden esetben egyedire szabjuk, szükség esetén integráljuk meglévő rendszerekbe. Hálózati vagy kliensenkénti rendszer is kialakítható.

Főbb BioSec termékcsaládok:

 • GateKeeper, teljes körű vénaszenzoron alapuló beléptető rendszer, amely szabványis interfészen keresztül integrálható bármely meglévő rendszerbe
 • LifePass, személyazonosító rendszer, ahol a vénaszenzoron alapuló biometrikus személyazonosítás, mint köztes szoftver bármely harmadik rendszerbe könnyen integrálható
 • BioKrypt, biometrikus e-mail titkosítás, hogy tényleg csak a jogosult személy nyithassa meg az e-mailt, a jelszó alapú biztonsági rés megszüntetésével
 • BS Login, biometrikus Windowsba való bejelentkezés, annak érdekében, hogy kizárólag a jogosult személy léphessen be a számítógépbe, a jelszó alapú biztonsági rés megszüntetésével

További kérdések esetén kérjük, keressen meg minket.

 

 

 

Hirek

Könyvtári rendszer integrációja
28 ápr. 2016 15:45

Március 30.-án elindult az Aleph könyvtári rendszer pilot környezete az Óbudai egyetemen. A BioSec rendszer az olvasókártyát váltja ki, 1:n azonosítás alapján.

Lett kritikus infrastruktúra
28 ápr. 2016 15:39

Lettországban is a BioSec GateKeeper rendszert választották egy kritikus infrastruktúra 1:n alapú beléptető rendszerének.

Szlovák igazságügyi referencia
24 ápr. 2016 00:16

Szlovákiában átadásra került a BS Log in, biometrikus Windowsba való belépő rendszer, ahol 500 számítógépen 1000 fő számára került telepítésre a BS Log in a szlovák Igazságügyi Minisztériumban.

Other Articles

Technológia

Biometrikus személyazonosítás

A biometrikus azonosítás egy olyan technológia, amely rögzíti és méri egy adott személy egyedi fizikai ismérveit és ezt az adatot használja személyazonosításhoz. A vénaszenzor a tenyérben található vénastruktúrát rögzíti. A vénalenyomat egy kívülről nem látható egyedi azonosító, amely ezáltal nem másolható, titkos adatgyűjtésre nem alkalmas és nem reprodukálható egyéb biometrikus azonosítókkal szemben, mint pl. ujjlenyomat. 

Tovább