A szolgáltatási egységtől függetlenül, legyen szó étteremről, idegenforgalmi létesítményről, színházról stb., a gyors és megbízható fizetési folyamat az egyik legfontosabb eljárás, amit egy fizetési rendszernek teljesítenie kell.

 Az alábbi tényezők talán a legfontosabbak egy rendszer kiválasztásánál:

  • költséghatékonyság, szükséges hardver infrastruktúra mértéke
  • adatkezelés biztonsága
  • gyors adatfeldolgozás
  • személyazonossággal való visszaélés kockázatának mértéke

A BS PayHAND zárt körű készpénzmentes fizetési megoldás ötvözi a legújabb biometrikus személyazonosító technológiát a teljes körű ügyviteli rendszerrel.
A biometrikus azonosítási rendszer olyan technológia, amely az egyén egyedi fizikai ismérveinek egyikét méri és rögzíti és az így kinyert adatot használja az azonosításhoz. Esetünkben a vénaszenzor a kéz vagy adott testrész belső vénaszerkezetét méri, ami lehetőséget ad egy teljesen egyedi azonosítási eljárásra.

Egyéb technológiákkal ellentétben, a személyes véna azonosító nem másolható, mivel a szenzor használata érintésmentesen történik, így az vénastruktúra térképe nem másolható, nem eltulajdonítható, nem reprodukálható, mivel nem hagy nyomot. Ennek köszönhetően a készpénzmentes fizetéshez használható kártya elvesztése, ellopása nem okoz kárt, mivel a biometrikus másodlagos azonosításnak köszönhetően más tudja a kártyát használni.

A BioSec megoldások alkalmazásának előnyei a készpénzmentes fizetés területén:

  • A technológia rendelkezik a legmagasabb szintű biztonsági minősítéssel
  • 1 másodperc alatti azonosítási idő
  • Egyénre szabható rendszer, amely könnyen illeszkedik minden meglévő rendszerhez
  • Csökkennek a készpénz kezeléssel járó költségek

PayHAND rendszerünk egy központi magra épülő moduláris rendszer, amelyet minden esetben egyedileg személyre szabunk.

Biztonságos és automatikus: érintésmentes fizetés
Az érintésmentes készpénzmentes fizetés a fizetési módok egyik legoptimálisabb alternatívája, mivel csökkennek a készpénzkezeléssel kapcsolatos kiadások, ügyfélbarát, kellemesebb az ügyfél számára és a Vevőnek nem kell aggódnia, hogy bárki is vissza tudna élni személyazonosságával vagy kártyájának adataival.

Törzsvásárlói programok
A BioSec megoldások lehetőséget kínálnak a készpénzmentes fizetés mellett törzsvásárlói rendszerek kialakítására, törzsvásárlói kártya kibocsátása nélkül. Akár egyedi személyre szabott kedvezményes rendszer is kialakítható.